Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο: “Μόλις” 45 εκατοστά! (photos)
PLUS

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο: “Μόλις” 45 εκατοστά! (photos)

Oνομάζεται Roberto Esquivel Cabrera, κατάγεται από το Μεξικό και είναι ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη. Ο 54χρονος έγινε διάσημος το 2015 όταν κυκλοφόρησε ένα video που τον δείχνει να ζυγίζει το πέος του, το οποίο φτάνει τα 45 εκατοστά! Έχει προσπαθήσει να μπει στο βιβλίο Γκίνες, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν του αναγνωρίζουν […]

mplouza

Oνομάζεται Roberto Esquivel Cabrera, κατάγεται από το Μεξικό και είναι ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη. Ο 54χρονος έγινε διάσημος το 2015 όταν κυκλοφόρησε ένα video που τον δείχνει να ζυγίζει το πέος του, το οποίο φτάνει τα 45 εκατοστά!

Έχει προσπαθήσει να μπει στο βιβλίο Γκίνες, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν του αναγνωρίζουν αυτή την πρωτιά, αλλά ο Cabrera δεν πτοείται και αισθάνεται πολύ περήφανος για τα προσόντα του.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο 54χρονος δεν μπορεί να εργαστεί και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, όπως συχνές ουρολοιμώξεις. Δεν μπορεί να τρέξει ή να καθίσει με ευκολία, ενώ το βράδυ τοποθετεί ένα ειδικό μαξιλάρι στην περιοχή για να μην τον εμποδίζει στον ύπνο. Αναγκάζεται να το δένει με επιδέσμους για να μην ξεφλουδίζει και δεν μπορεί να έχει σεξουαλική ζωή.

1484921701670508

Η κατάσταση του είναι τόσο δύσκολη, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει επέμβαση σμίκρυνσης, όμως εκείνος «προτιμά να είναι διάσημος», όπως λέει.

half-metre-member-man-with-the-worlds-biggest-penis-refuses-a-reduction

«Είμαι διάσημος επειδή έχω το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο. Νιώθω καλά με το πέος μου, κανείς δεν έχει τέτοια προσόντα», αναφέρει με καμάρι ο Cabrera, παρά τις διαπιστώσεις των γιατρών πως πρόκειται μόνο για δέρμα.

Οι αδένες του έχουν εκτείνονται στα 18 εκατοστά και το υπόλοιπο είναι μόνο δέρμα και αιμοφόρα αγγεία.

1484921701754618

Το τεράστιο πέος του 54χρονου οφείλεται στην εμμονή που είχε με το μέγεθος όταν ήταν έφηβος, με αποτέλεσμα να τοποθετεί βάρη στο μόριο του ώστε να το μεγαλώσει.

«Έχει εμμονή με το μέγεθος του πέους του» λέει ο γιατρός Γκονζάλες. «Άρχισε να το μεγαλώνει από την εφηβεία του, δένοντας βάρη γύρω του».

Μία εμμονή που επιβεβαιώνει και το άσεμνο παρελθόν του στις ΗΠΑ, καθώς είχε κατηγορηθεί πως έδειχνε το πέος του σε δύο κοριτσάκια με αποτέλεσμα τότε να εγκαταλείψει τη χώρα.

half-metre-member-man-with-the-worlds-biggest-penis-refuses-a-reduction-2

«Είμαι χαρούμενος με το πέος μου και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική και να ζήσω εκεί το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν νιώθω θλίψη επειδή ξέρω πως στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλές γυναίκες, κάποια θα είναι στα μέτρα μου. Θα ήθελα να γίνω πορνοστάρ και νομίζω πως θα βγάλω πολλά λεφτά στον τομέα αυτό. Άλλωστε εκεί οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι, δεν τους νοιάζει τι έχω στο παντελόνι μου» καταλήγει ο Cabrera που φιλοδοξεί να μπει στη ροζ βιομηχανία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις