Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σκελετωμένες αρκούδες ικετεύουν για λίγο φαγητό- Σοκαριστικό video
PLUS

Σκελετωμένες αρκούδες ικετεύουν για λίγο φαγητό- Σοκαριστικό video

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τις άτυχες αρκούδες έτοιμες να πεθάνουν από την πείνα, καθώς βρίσκονται εγκαταλελειμμένες σε έναν άθλιο ζωολογικό κήπο της Ινδονησίας. Οι οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων έχουν ξεκινήσει μια on– line εκστρατεία, όπου περισσότεροι από 200.000 χρήστες επιτίθενται σκληρά στον δήμαρχο Ridwan Kamil και απαιτούν να κλείσει […]

5880b779cd3a1858e16d227c

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τις άτυχες αρκούδες έτοιμες να πεθάνουν από την πείνα, καθώς βρίσκονται εγκαταλελειμμένες σε έναν άθλιο ζωολογικό κήπο της Ινδονησίας.

Οι οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων έχουν ξεκινήσει μια online εκστρατεία, όπου περισσότεροι από 200.000 χρήστες επιτίθενται σκληρά στον δήμαρχο Ridwan Kamil και απαιτούν να κλείσει τον ζωολογικό κήπο.

Τα ζώα, που δεν έχουν ούτε καθαρό νερό, βρίσκονται εγκλωβισμένα σε έναν τσιμεντένιο λάκκο και ικετεύουν τους τουρίστες για λίγο φαγητό.

Σοκ προκαλεί μάλιστα η μαρτυρία του σκηνοθέτη της ομάδας Scorpion, Gunung Gea, που τράβηξε το video, για μια αρκούδα που έτρωγε τα περιττώματά της.

Οι “sun bears”, οι αρκούδες της Μαλαισίας  είναι οι μικρότερες στην οικογένεια των αρκούδων και έχουν αυτό το ψευδώνυμο καθώς τρελαίνονται να ανεβαίνουν στα δέντρα και να κοιτάζουν τον ήλιο.

Δείτε το σοκαριστικό video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις