Σοκ! Κόρη “τσάκωσε” τη μητέρα της σε όργια στο κρεβάτι με συμμαθητές της!

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Κόρη “τσάκωσε” τη μητέρα της σε όργια στο κρεβάτι με συμμαθητές της!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ η 16χρονη το σοκ που βίωσε όταν είδε τη μητέρα που την έφερε στον κόσμο, να κάνει σεξ με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 χρονών. Αμέσως η κοπέλα από το Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έτρεξε στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν. Η μητέρα της 16χρονης, που […]

21.01.2017 | 12:02

Δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ η 16χρονη το σοκ που βίωσε όταν είδε τη μητέρα που την έφερε στον κόσμο, να κάνει σεξ με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 χρονών.

Αμέσως η κοπέλα από το Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έτρεξε στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν.

Η μητέρα της 16χρονης, που συμμετείχε σε ομάδα του διαδικτύου όπου μιλούσε με νεαρά άτομα, παραδέχτηκε τις πράξεις της και έχει ήδη προφυλακισθεί.

 

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ

Η 40χρονη καθόταν στο σπίτι με τους δύο συμμαθητές της κόρης της κι έπιναν αλκοόλ. Ενώ μιλούσαν, είπε ότι θέλει να κάνει ένα μπάνιο και ζήτησε την «βοήθεια» του ενός αγοριού ο οποίος πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου εκείνη του έκανε στοματικό σεξ.

Λίγα λεπτά μετά, εμφανίστηκε ο δεύτερος και μπήκε γρήγορα στο «κόλπο».

Η 16χρονη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, μέχρι που ξύπνησε από τον θόρυβο και πήγε να δει τι συμβαίνει. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη μητέρα ήταν πολύ μεθυσμένη όταν την συνέλαβαν, ενώ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που πιθανόν να την οδηγήσουν στη φυλακή για πολλά χρόνια.

Exit mobile version