Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ! Κόρη “τσάκωσε” τη μητέρα της σε όργια στο κρεβάτι με συμμαθητές της!
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Κόρη “τσάκωσε” τη μητέρα της σε όργια στο κρεβάτι με συμμαθητές της!

Δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ η 16χρονη το σοκ που βίωσε όταν είδε τη μητέρα που την έφερε στον κόσμο, να κάνει σεξ με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 χρονών. Αμέσως η κοπέλα από το Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έτρεξε στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν. Η μητέρα της 16χρονης, που […]

ImageHandler

Δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ η 16χρονη το σοκ που βίωσε όταν είδε τη μητέρα που την έφερε στον κόσμο, να κάνει σεξ με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 χρονών.

Αμέσως η κοπέλα από το Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έτρεξε στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν.

Η μητέρα της 16χρονης, που συμμετείχε σε ομάδα του διαδικτύου όπου μιλούσε με νεαρά άτομα, παραδέχτηκε τις πράξεις της και έχει ήδη προφυλακισθεί.

 MANAflorida

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ

Η 40χρονη καθόταν στο σπίτι με τους δύο συμμαθητές της κόρης της κι έπιναν αλκοόλ. Ενώ μιλούσαν, είπε ότι θέλει να κάνει ένα μπάνιο και ζήτησε την «βοήθεια» του ενός αγοριού ο οποίος πήγε στην κρεβατοκάμαρα όπου εκείνη του έκανε στοματικό σεξ.

Λίγα λεπτά μετά, εμφανίστηκε ο δεύτερος και μπήκε γρήγορα στο «κόλπο».

Η 16χρονη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, μέχρι που ξύπνησε από τον θόρυβο και πήγε να δει τι συμβαίνει. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη μητέρα ήταν πολύ μεθυσμένη όταν την συνέλαβαν, ενώ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που πιθανόν να την οδηγήσουν στη φυλακή για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις