Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταδικάστηκε ο Ελληνοκύπριος σατανιστής που βίασε 19χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Καταδικάστηκε ο Ελληνοκύπριος σατανιστής που βίασε 19χρονη

Σε εννιά χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Βρετανοκύπριος Pedro Evangelou, που βίασε μία 19χρονη κοπέλα σε έναν χώρο που είχε διαμορφώσει ως ναό του Σατανά, στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι τον Ιούνιο, αφού πρώτα γνώρισε την 19χρονη στο κλαμπ και την οδήγησε στο σπίτι του. Οι δυο τους […]

ImageHandler

Σε εννιά χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Βρετανοκύπριος Pedro Evangelou, που βίασε μία 19χρονη κοπέλα σε έναν χώρο που είχε διαμορφώσει ως ναό του Σατανά, στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι τον Ιούνιο, αφού πρώτα γνώρισε την 19χρονη στο κλαμπ και την οδήγησε στο σπίτι του. Οι δυο τους κατανάλωσαν πολύ αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης μέχρι που ο 42χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η κοπέλα μάταια προσπαθούσε να γλιτώσει χτυπώντας τα τζάμια και βγάζοντας κραυγές, ενώ όταν έτρεξε να φύγει από το σπίτι εκείνος την πρόλαβε στις σκάλες.

Τα όσα κατέθεσε το θύμα, προκαλούν σοκ:  «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις», της είπε καθώς την τράβηξε πάλι στο τρομακτικό δωμάτιο. Μετά από αρκετές προσπάθειες και ύστερα από βάναυση και απάνθρωπη κακοποίηση, η κοπέλα έφυγε και κατέρρευσε σε κοντινή απόσταση.

Ο 42χρονος φάνηκε αμετανόητος στο δικαστήριο και ήταν απόλυτα χαλαρός, ακόμη κι όταν ακούστηκε στην αίθουσα η δήλωση της 19χρονης που πάσχει από μετατραυματικό στρες.

«Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», είπε το θύμα, τονίζοντας πως όσα υπέστη της διέλυσαν τη ζωή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις