Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί- Δεκάδες τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 21 νεκροί- Δεκάδες τραυματίες

Μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε στο Πακιστάν, καθώς 21 άνθρωποι τουλάχιστον σκοτώθηκαν από έκρηξη που έγινε σε πολυσύχναστη αγορά στην Παρατσινάρ, πρωτεύουσα της επαρχίας Κούραμ. Οι τραυματίες φτάνουν τους 47 , ενώ τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. “Έχουμε λάβει 21 πτώματα των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την επίθεση”, δήλωσε ο Σαΐντ Χουσάιν Τούρι μέλος […]

ImageHandler

Μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε στο Πακιστάν, καθώς 21 άνθρωποι τουλάχιστον σκοτώθηκαν από έκρηξη που έγινε σε πολυσύχναστη αγορά στην Παρατσινάρ, πρωτεύουσα της επαρχίας Κούραμ.

Οι τραυματίες φτάνουν τους 47 , ενώ τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

“Έχουμε λάβει 21 πτώματα των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την επίθεση”, δήλωσε ο Σαΐντ Χουσάιν Τούρι μέλος της Εθνοσυνέλευσης της επαρχίας, εκφράζοντας ανησυχίες ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.

Σύμφωνα με τον Τούρι, αλλά κι έναν αξιωματούχο της Παρατσινάρ, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε ένα καφάσι με ντομάτες και πυροδοτήθηκε σήμερα το πρωί.

Άλλος αξιωματούχος, δήλωσε πως για η έκρηξη προκλήθηκε από βομβιστή αυτοκτονίας.

Η επαρχία Κούραμ, μία από τις επτά ημιαυτόνομες περιοχές των φυλών στο βορειοδυτικό Πακιστάν, είναι θέατρο συγκρούσεων μεταξύ σουνιτών και σιιτών, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 20% των 200 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας.
Θα πραγματοποιηθεί ομαδική κηδεία και διαδήλωση για το τρομοκρατικό χτύπημα.

 
=

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις