Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Νίκος Παππάς λέει στους Ελληνοαμερικανούς ότι ήρθε η ανάπτυξη με… γραβάτα!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Νίκος Παππάς λέει στους Ελληνοαμερικανούς ότι ήρθε η ανάπτυξη με… γραβάτα!

Κι όμως, έγινε! Ο Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα και η φωτογραφία κάνει τον γύρο της Ελλάδας, αφού γνωρίζουμε καλά πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχονται αυτό το «αξεσουάρ»! Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης βρέθηκε στο δείπνο προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον και δεν παρέλειψε να παρουσιάσει […]

ImageHandler

Κι όμως, έγινε! Ο Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα και η φωτογραφία κάνει τον γύρο της Ελλάδας, αφού γνωρίζουμε καλά πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχονται αυτό το «αξεσουάρ»!

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης βρέθηκε στο δείπνο προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον και δεν παρέλειψε να παρουσιάσει μια εικόνα για μια Ελλάδα που ξεπέρασε την οικονομική κρίση.

pappas-gravata

Ο κ. Παππάς μίλησε στους Ελληνοαμερικανούς και έδωσε την εντύπωση πως η χώρα μας ξεπερνά τα οικονομικά προβλήματα και οδεύει προς την ανάπτυξη.

Με την κόκκινη γραβάτα του και ιδιαίτερα αισιόδοξος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά που θα σας πω, δεν θέλω να μείνουν σε αυτό το δωμάτιο! Γιατί η χώρα πάει καλύτερα. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Δείτε τα νούμερα: 1,8% ανάπτυξη του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο. Το 2016 θα κλείσει με ανάπτυξη 0,6%. Η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 2,3%, ενώ ο κοινοτικός μέσος όρος ήταν 0,6%».

33011BFBF2D5FE80801B4FEDC7BA1CDE

Και συνέχισε: «Μάλιστα, αυτά τα μεγέθη επιτυγχάνονται, ενώ καταφέραμε να πιάσουμε “double score” στο πρωτογενές πλεόνασμα. Άρα, επιστρέφουμε στην ανάπτυξη, την ώρα που οι οικονομικοί δείκτες επιδεικνύουν μια ισχυρή δυναμική».

«Θέλουμε από όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ απόψε να γίνετε πρεσβευτές της Ελλάδας» κάλεσε τους παρευρισκόμενους ο κ. Παππάς. «Είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα. Να γνωρίζει ότι η χώρα μας πάει καλύτερα».

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών χωρών, που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ιδέα ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη» συνέχισε, «φωτογραφίζοντας» την Γερμανία.

pappas2

«Η χώρα έχει σταθεροποιηθεί, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ξανά και, σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, περιμένουμε από την ελληνοαμερικανική κοινότητα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων» κατέληξε.

pappas-gravata3-711x400

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση, απονεμήθηκε τιμή στον Αρχιεπίσκοπο των ΗΠΑ κ. Δημήτριο, στον νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Reince Priebus- ελληνικής καταγωγής– στον Ανώτατο Σύμβουλο του Προέδρου, George Gigikos και στο μέλος του Κογκρέσου, Gus Bilirakis.

Παρόντες ήταν πολλοί αξιωματούχοι και γερουσιαστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις