Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Αποκάλεσε γυναίκα που….!»: O Παπαδάκης για Τατιάνα-Λαγό (vid)
MEDIA

«Αποκάλεσε γυναίκα που….!»: O Παπαδάκης για Τατιάνα-Λαγό (vid)

Πολύ θόρυβο έχει προκαλέσει ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που εισέβαλε στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός καθώς κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου εναντίον της Τατιάνας Στεφανιδου, κάτι που συνεπάγεται τη σύλληψή της με αυτόφωρη διαδικασία. Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τα όσα έγιναν στην εκπομπή του «Έκανε […]

papadaki24

Πολύ θόρυβο έχει προκαλέσει ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που εισέβαλε στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός καθώς κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου εναντίον της Τατιάνας Στεφανιδου, κάτι που συνεπάγεται τη σύλληψή της με αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τα όσα έγιναν στην εκπομπή του

«Έκανε μήνυση ο Λαγός στην Τατιάνα. Δεν ξέρω αν την πιάσανε ή όχι, αλλά την είχαν στήσει έξω από το Epsilon, την είχαν στήσει έξω από το σπίτι της γιατί λέει είπε πράγματα που δεν ευσταθούν. Βλέπω μια ιδιαίτερη ευαισθησία όμως… Τον ακούσατε τον κ. Λαγό εκεί τι έλεγε; Εγώ άκουσα τι έλεγε. Αποκάλεσε μια γυναίκα που… Αυτό το άκουσα, το είδα. Όταν αρχίζουν οι βουλευτές, καλυμμένοι με το θέμα της ασυλίας τους να καταφέρονται εναντίον πολιτών και μάλιστα χυδαία, έχουν την ευαισθησία εκείνοι να κάνουν τις μηνύσεις. Με την Τατιάνα 100% μαζί της».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις