Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Ξαναχτύπησε” ο Μπουλούτ: “Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα, μακάρι να σηκώνονταν οι 300” (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Ξαναχτύπησε” ο Μπουλούτ: “Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα, μακάρι να σηκώνονταν οι 300” (video)

Πάλι χτύπησε ο κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber, είπε πως η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του μεγάλου χρέους. Αναφέρθηκε όμως και στη Γερμανία, λέγοντας πως […]

yigit-Bulut01-erdogan-turkey

Πάλι χτύπησε ο κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber, είπε πως η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του μεγάλου χρέους.

Αναφέρθηκε όμως και στη Γερμανία, λέγοντας πως όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της.
«Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας», δήλωσε ο Γιγίτ Μπουλούτ.

Το σχόλιο του όμως έκανε και για την επιλογή του Τσίπρα να μην φοράει γραβάτα, λέγοντας: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περίμενουν; Περιμένουν το χρέος εκεί..».

Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις