Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κυπριακό: Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί, μετά το πέρας των εργασιών
ΚΟΣΜΟΣ

Κυπριακό: Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί, μετά το πέρας των εργασιών

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της τουρκοκυπριακής πλευράς με τον Μουσταφά Ακιντζί ακριβώς μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν στις 25 και 26 Ιανουαρίου. Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ τόνισε πως θα συζητηθούν θέματα που θα αφορούν στα πέντε κεφάλαια που αφορούν στο Κυπριακό. […]

αναστασιαδης ακιντζι

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της τουρκοκυπριακής πλευράς με τον Μουσταφά Ακιντζί ακριβώς μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν στις 25 και 26 Ιανουαρίου.

Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ τόνισε πως θα συζητηθούν θέματα που θα αφορούν στα πέντε κεφάλαια που αφορούν στο Κυπριακό. Ενώ επεσήμανε ότι δεν αναμένεται να γίνουν επιπλέον συναντήσεις των διαπραγματευτών τις επόμενες ημέρες.

 Εξάλλου σήμερα διενεργείται συνάντηση στον Μόντ Πελέραν με άτυπο χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες εργασίας των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων. Επιπρόσθετα ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν σε αυτή την φάση να ληφθούν αποφάσεις επί ουσιαστικών ζητημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις