Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χολιγουντιανή «μάχη» αστυνομικών με διαρρήκτη στο κενό (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Χολιγουντιανή «μάχη» αστυνομικών με διαρρήκτη στο κενό (video)

Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζουν τα πλάνα που δείχνουν τη μάχη ανάμεσα στον διαρρήκτη και τους άντρες της αστυνομίας στο κενό! Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τζανκσού της Κίνας και οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν με αγωνία τι θα συμβεί. Ο διαρρήκτης είχε επιχειρήσει να μπει στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, όμως οι αστυνομικοί τον παγίδευσαν και […]

ImageHandler

Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζουν τα πλάνα που δείχνουν τη μάχη ανάμεσα στον διαρρήκτη και τους άντρες της αστυνομίας στο κενό!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τζανκσού της Κίνας και οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν με αγωνία τι θα συμβεί.

Ο διαρρήκτης είχε επιχειρήσει να μπει στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, όμως οι αστυνομικοί τον παγίδευσαν και ακολούθησε κυνηγητό 27 ωρών! Παρά τις προσπάθειες του με το να ανεβοκατεβαίνει ορόφους από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου, οι άνδρες των Αρχών είχαν οργανωθεί πολύ καλά.

Κάποια στιγμή ο δράστης κουράστηκε και έκατσε σε ένα μπαλκόνι, ενώ ζήτησε να του φέρουν φαγητό και νερό. Αν και αυτή ήταν η εύκολη στιγμή για να τον συλλάβουν, όταν ο διαρρήκτης ένιωσε τον κίνδυνο προσπάθησε να διαφύγει παρά την κούραση του.

Ένας αστυνομικός όμως βγήκε από ένα παράθυρο και τον άρπαξε δίνοντας την ευκαιρία σε συναδέλφους του των ειδικών δυνάμεων να τον συλλάβουν.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις