Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαγγέλης Μπούτας: «Από Δευτέρα μπλόκα στους δρόμους»
ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Μπούτας: «Από Δευτέρα μπλόκα στους δρόμους»

Ο  πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ- ΜΠΕ, “Πρακτορείο FM 104” στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι αγρότες από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βαγγέλης Μπούτας “Υπάρχουν οι αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων. Από Δευτέρα θα υπάρξουν και τρακτέρ στους δρόμους”. Πέρα […]

μπουτας

Ο  πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ- ΜΠΕ, “Πρακτορείο FM 104” στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι αγρότες από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βαγγέλης Μπούτας “Υπάρχουν οι αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων. Από Δευτέρα θα υπάρξουν και τρακτέρ στους δρόμους”.

Πέρα από τα μπλόκα οι αγρότες προγραμματίζουν κινητοποιήσεις σε υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, αλλά και σε τράπεζες ενώ τρακτέρ θα τοποθετηθούν σε πλατείες των χωριών. Η ατζέντα των κινητοποιήσεων σύμφωνα με τον κ. Μπούτα θα είναι “το φορολογικό, το ασφαλιστικό, ο ΕΛΓΑ, η Κοινή Αγροτική Πολιτική” όπως και θέματα που άπτονται των κόκκινων δανείων, του κόστους του πετρελαίου, του κόστους παραγωγής, του ηλεκτρικού ρεύματος και της επιστροφής του φόρου καυσίμων.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούτα στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι τόσο για παλαιά προβλήματα όσο και για αυτά που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Ο κ. Μπούτας απηύθυνε  κάλεσμα και στους πολίτες και ειδικότερα «τα λαϊκά στρώματα» να «είναι συμπαραστάτες» στον αγώνα των αγροτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις