Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ειδική ομάδα αστυνομικών στο κυνήγι της συμμορίας που αρπάζει χρηματοκιβώτια
ΕΛΛΑΔΑ

Ειδική ομάδα αστυνομικών στο κυνήγι της συμμορίας που αρπάζει χρηματοκιβώτια

Του Πέτρου Καρσιώτη Ειδική ομάδα αστυνομικών της ασφάλειας έχει συγκροτηθεί προκειμένου να φθάσει τα ίχνη της συμμορίας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων». Δηλαδή της επταμελούς η οκταμελούς συμμορίας, τα μέλη της οποίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξαπολύουν ληστρικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις γνωστών εταιριών, χτυπάνε τους φύλακες και αρπάζουν χρηματοκιβώτια. Το τελευταίο χτύπημα αυτής της συμμορίας, καταγράφθηκε […]

XRIMATOKIVOTIO

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ειδική ομάδα αστυνομικών της ασφάλειας έχει συγκροτηθεί προκειμένου να φθάσει τα ίχνη της συμμορίας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων».

Δηλαδή της επταμελούς η οκταμελούς συμμορίας, τα μέλη της οποίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξαπολύουν ληστρικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις γνωστών εταιριών, χτυπάνε τους φύλακες και αρπάζουν χρηματοκιβώτια.

Το τελευταίο χτύπημα αυτής της συμμορίας, καταγράφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο τα γραφεία του εργοστασίου πουλερικών «Νιτσιάκος» στην οδό Αγίας Σοφίας 17, στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα με στόχο επιχειρήσεις με χρηματοκιβώτια. Μόλις λίγα 24ωρα πριν, είχαν γίνει στόχος τα γραφεία φαρμακευτικής εταιρίας στο Μενίδι και τα γραφεία της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος».

Στις 2.40 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέντε άτομα με κουκούλες διέρρηξαν τα γραφεία της εταιρίας «Νιτσιάκος».

Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις