Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη στην Πάτρα: Αποφυλακίστηκε και ξαναβίασε την κόρη του με άλλα δυο παιδιά
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στην Πάτρα: Αποφυλακίστηκε και ξαναβίασε την κόρη του με άλλα δυο παιδιά

Φρίκη προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η υπόθεση του 46χρονου Παναγιώτη Π., που βγήκε από τη φυλακή στην οποία εξέτισε την ποινή του για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του, και το έκανε πάλι! Ο 46χρονος αποφυλακίστηκε στις αρχές του 2015 και οι διεστραμμένες πράξεις του από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο του ίδιου […]

viasmos_607_364_577_324

Φρίκη προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η υπόθεση του 46χρονου Παναγιώτη Π., που βγήκε από τη φυλακή στην οποία εξέτισε την ποινή του για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του, και το έκανε πάλι!

Ο 46χρονος αποφυλακίστηκε στις αρχές του 2015 και οι διεστραμμένες πράξεις του από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους προκαλούν ανατριχίλα.

Η 16χρονη τότε κόρη του βιαζόταν επανειλημμένα από τον 46χχρονο, που δεν σταματούσε εκεί αλλά κακοποιούσε σεξουαλικά και την 14χρονη φίλη της, απειλώντας ότι αν δεν τον ικανοποιούν θα τις σκοτώσει.

Υποχρέωνε μάλιστα και τον 18χρονο Ρουμάνο σύντροφο της κόρης του να του κάνει πεολειχία.

Όπως αναφέρει η Ασφάλεια Πατρών που ερεύνησε τις καταγγελίες των τριών νεαρών παιδιών, ο παιδεραστής έψαχνε μέσω διαδικτύου με ψεύτικα προφίλ κι άλλα θύματα.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και ο παιδεραστής συνελλήφθη την Πέμπτη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις