Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Βόμβα» Μέισον: Η ελίτ της Γερμανίας ετοιμάζει Grexit τον Ιούλιο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βόμβα» Μέισον: Η ελίτ της Γερμανίας ετοιμάζει Grexit τον Ιούλιο

Αίσθηση προκαλεί η πρόβλεψη-σοκ από τον Βρετανό δημοσιογράφο Πολ Μέισον ότι  «η γερμανική ελίτ» ετοιμάζεται να επιβάλει Grexit τον Ιούλιο. Αυτό υποστηρίζει σε μια σειρά από tweets αναφερόμενος στο ζήτημα του Brexit και τη στάση των Εργατικών. «Τιτίβισμα» Μέισον για Grexit Ο δημοσιογράφος γράφει συγκεκριμένα: «Η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλει Grexit τον Ιούλιο. Το […]

grexit-1

Αίσθηση προκαλεί η πρόβλεψη-σοκ από τον Βρετανό δημοσιογράφο Πολ Μέισον ότι  «η γερμανική ελίτ» ετοιμάζεται να επιβάλει Grexit τον Ιούλιο. Αυτό υποστηρίζει σε μια σειρά από tweets αναφερόμενος στο ζήτημα του Brexit και τη στάση των Εργατικών.

«Τιτίβισμα» Μέισον για Grexit

Ο δημοσιογράφος γράφει συγκεκριμένα: «Η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλει Grexit τον Ιούλιο. Το λάθος των Εργατικών ήταν ότι δεν ήταν αρκετά επικριτικοί απέναντι στη (Συνθήκη της) Λισσαβώνας και την ΕΕ».

PAUL MASON

Tweets για το Brexit

Στα άλλα tweets , ο Πολ Μέισον επισημαίνει ότι οι Εργατικοί θα έπρεπε να ταχθούν υπέρ ενός όσο πιο «μαλακού» Brexit γίνεται, χωρίς ακραία τελεσίγραφα και ότι θα έπρεπε να δεσμευτούν να καταψηφίσουν τη συμφωνία που θα διαπραγματευτεί η Μέι αν δεν είναι καλή. Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει πως «μπορούμε να διαμορφώσουμε τον προορισμό αλλά το τρένο πρέπει να φύγει από την πλατφόρμα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις