Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκ στα Χανιά! Δύο Αλβανοί ληστές εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων και άνοιξαν την παροχή του υγραερίου για να τους σκοτώσουν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στα Χανιά! Δύο Αλβανοί ληστές εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων και άνοιξαν την παροχή του υγραερίου για να τους σκοτώσουν

Του Πέτρου Καρσιώτη Ρίγη προκαλεί η αποκάλυψη ότι βάρβαροι ληστές στην Κρήτη, αφού ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του ζευγάρι ηλικιωμένων, το έδεσαν και το φίμωσαν, αποχωρώντας με τα κλοπιμαία, άνοιξαν την παροχή υγραερίου για να πεθάνει το ανδρόγυνο από ασφυξία! Το τρομακτικό στοιχείο, που προσθέτει στην κατηγορία κατά δύο Αλβανών κακοποιών και αυτή της απόπειρας […]

EL.AS

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ρίγη προκαλεί η αποκάλυψη ότι βάρβαροι ληστές στην Κρήτη, αφού ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του ζευγάρι ηλικιωμένων, το έδεσαν και το φίμωσαν, αποχωρώντας με τα κλοπιμαία, άνοιξαν την παροχή υγραερίου για να πεθάνει το ανδρόγυνο από ασφυξία!

Το τρομακτικό στοιχείο, που προσθέτει στην κατηγορία κατά δύο Αλβανών κακοποιών και αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας, έρχεται μέσα από τα στοιχεία της εξιχνίασης της ληστρικής εισβολής στο σπίτι των θυμάτων, στον Πλατανιά Χανίων, τη νύχτα της 16ης Ιανουαρίου.

Ως δράστες συνελήφθησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλαν, δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 36 χρόνων.

Το βράδυ, λοιπόν, της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου,  σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, δύο άγνωστα, εκείνη τη στιγμή,  άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν από ανασφάλιστη πόρτα στην κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού, 88χρονου και 81χρονης.

Αφού τους ακινητοποίησαν φιμώνοντας και δεσμεύοντας τους, ακολούθως αφαίρεσαν από τη κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση τους, άνοιξαν παροχή υγραερίου στην κατοικία, με σκοπό να προκληθεί ο θάνατος των ηλικιωμένων. Ο θάνατος των δύο γερόντων απετράπη, χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλε η 81χρονη, η οποία, κατάφερε να λυθεί και να κλείσει τον διακόπτη παροχής του υγραερίου!

Στη συνέχεια ειδοποίησε συγγενικό της πρόσωπο και εν συνεχεία ανέλαβε η ασφάλεια Χανίων να εντοπίσει τους επικίνδυνους δράστες και παρ ολίγον δολοφόνους των ηλικιωμένων.

Σε έρευνα, στην κατοικία των δύο Αλβανών δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ τα οποία και αποδόθηκαν στο ανδρόγυνο των ηλικιωμένων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις