Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ιταλία: Έξι ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου- “Παλεύουν” να τους βγάλουν (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Έξι ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου- “Παλεύουν” να τους βγάλουν (photos)

Μάχες δίνουν οι διασώστες στο βουνό Γκραν Σέσσεο της Ιταλίας να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους από το ξενοδοχείο που καταπλάκωσε η χιονοστιβάδα και έθαψε στο χιόνι με τον κίνδυνο σήμερα για νέα, μεγαλύτερη χιονοστιβάδα να καραδοκεί. Ως τώρα, έχουν ανασυρθεί τέσσερις νεκροί άντρες, ενώ σώοι βρέθηκαν δύο που την ώρα της χιονοστιβάδας είχαν προλάβει να βγουν […]

ImageHandler

Μάχες δίνουν οι διασώστες στο βουνό Γκραν Σέσσεο της Ιταλίας να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους από το ξενοδοχείο που καταπλάκωσε η χιονοστιβάδα και έθαψε στο χιόνι με τον κίνδυνο σήμερα για νέα, μεγαλύτερη χιονοστιβάδα να καραδοκεί.

Ως τώρα, έχουν ανασυρθεί τέσσερις νεκροί άντρες, ενώ σώοι βρέθηκαν δύο που την ώρα της χιονοστιβάδας είχαν προλάβει να βγουν από το ξενοδοχείο.

Italia-xioni

Σύμφωνα με την La Repubblica έξι άνθρωποι βρίσκονται ζωντανοί σε έναν χώρο του Ριγκοπιάνο, και οι διασώστες βρίσκονται σε προφορική  επαφή μαζί τους.

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μαζί τους», είπε ο επικεφαλής στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων.

italy_473_355

Ωστόσο, οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τους βγάλουν και στο σημείο σπεύδουν ενισχύσεις από την Πεσκάρα, με ελικόπτερα που φέρουν ειδικό εξοπλισμό και γιατρούς.

SLAVINA RIGOPIANO

Σύμφωνα με ανταποκριτή ιταλικού δικτύου ανάμεσα στους επιζώντες βρίσκεται και ένα παιδί. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Φιλίπο Μπούμπικο, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Rai1 διευκρίνισε πως πρόκειται για ένα κορίτσι.

Firefighters arrive near Hotel Rigopiano, hit by an avalanche, in Farindola, central Italy, in this January 19, 2017 handout picture provided by Italy's firefighters. Vigili del Fuoco/Handout via REUTERS   ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY.

Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό τους, οι άνθρωποι θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου τους περιμένει το προσωπικό για να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις