Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκάλυψη! Χρυσαυγίτες παριστάνουν τους γονείς στο σχολείο στο Πέραμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκάλυψη! Χρυσαυγίτες παριστάνουν τους γονείς στο σχολείο στο Πέραμα

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην περιοχή του Περάματος μετά την επιδρομή της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό σε σχολείο, όπου σύμφωνα με καταγγελίες προπηλάκισαν γονείς και δασκάλους. Τον βουλευτή συνόδευαν και … αγανακτισμένοι γονείς, που διαμαρτύρονταν γιατί δεν θέλουν τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο με τα προσφυγόπουλα. Μια σειρά από […]

xrusiaugi

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην περιοχή του Περάματος μετά την επιδρομή της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό σε σχολείο, όπου σύμφωνα με καταγγελίες προπηλάκισαν γονείς και δασκάλους.

Τον βουλευτή συνόδευαν και … αγανακτισμένοι γονείς, που διαμαρτύρονταν γιατί δεν θέλουν τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο με τα προσφυγόπουλα.

Μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε αντιεξουσιαστικό site, ωστόσο, καταδεικνύει ότι οι… αγανακτισμένοι γονείς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος είναι μέλη της Χρυσής Αυγής!

Η ανάρτηση του Indymedia

«Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν πάλι να κάνουν το σόου τους αλλά δεν τους βγήκε. Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι στο Πέραμα δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Ο κόσμος τους κράζει και τους διώχνει από το σχολείο όπου πήγαν για να τραμπουκήσουν καθηγητές και να διώξουν τα προσφυγόπουλα.

Έχει ενδιαφέρον όμως να αποδείξουμε τα ΨΕΜΑΤΑ των φασιστών. Ο Λαγός λέει σε κάποιο βίντεο ότι τον κάλεσαν γονείς να πάει. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Από τις φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι οι υποτιθέμενοι γονείς που ήταν παρέα με τον Λαγό είναι οργανωμένοι χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες αλλά κάποιοι δεν είναι ούτε καν Περαματιώτες. Σε μια φωτό μάλιστα φαίνεται ο αρχηγός της Τ.Ο. Σαλαμίνας Παπαδημητρίου δίπλα-δίπλα με τον αρχηγό της Τ.Ο. Περάματος Μουλιανάκη».

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις