Ένα απίθανο infogrpahic αναλύει τους 12 χειρότερους μύθους του σεξ (photos)

ΥΓΕΙΑ

Ένα απίθανο infogrpahic αναλύει τους 12 χειρότερους μύθους του σεξ (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αλήθεια, από πού έχουμε αποκτήσει γνώσεις για το σεξ, και τελικά είναι σωστά όλα όσα ξέρουμε; Από μικρά παιδιά, γνωρίζουμε μόνο όσα ακούμε από τους γονείς, όσα μαθαίνουμε σε σχολικές ημερίδες ή ό.τι δούμε στο διαδίκτυο– κυρίως με την ευκολία πρόσβασης σε όλα τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, πολλά είναι απλώς μύθοι και τίποτα περισσότερο. […]

19.01.2017 | 18:09

Αλήθεια, από πού έχουμε αποκτήσει γνώσεις για το σεξ, και τελικά είναι σωστά όλα όσα ξέρουμε;

Από μικρά παιδιά, γνωρίζουμε μόνο όσα ακούμε από τους γονείς, όσα μαθαίνουμε σε σχολικές ημερίδες ή ό.τι δούμε στο διαδίκτυο– κυρίως με την ευκολία πρόσβασης σε όλα τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά, πολλά είναι απλώς μύθοι και τίποτα περισσότερο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences.

Σύμφωνα με αυτό, δεν παίζει ρόλο για τη γυναίκα το μέγεθος του πέους, αλλά ο χαρακτήρας του αρσενικού και ο τρόπος που της συμπεριφέρεται και δείχνει τα συναισθήματα του.

Πάμε να δούμε, σε ένα υπέροχο infogrpahic από το ελληνικό Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων τους 12 μύθους του σεξ, που πρέπει – επιτέλους- να ξεχάσουμε!

 

Exit mobile version