Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

23

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Ένα απίθανο infogrpahic αναλύει τους 12 χειρότερους μύθους του σεξ (photos)
ΥΓΕΙΑ

Ένα απίθανο infogrpahic αναλύει τους 12 χειρότερους μύθους του σεξ (photos)

Αλήθεια, από πού έχουμε αποκτήσει γνώσεις για το σεξ, και τελικά είναι σωστά όλα όσα ξέρουμε; Από μικρά παιδιά, γνωρίζουμε μόνο όσα ακούμε από τους γονείς, όσα μαθαίνουμε σε σχολικές ημερίδες ή ό.τι δούμε στο διαδίκτυο– κυρίως με την ευκολία πρόσβασης σε όλα τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, πολλά είναι απλώς μύθοι και τίποτα περισσότερο. […]

sex28

Αλήθεια, από πού έχουμε αποκτήσει γνώσεις για το σεξ, και τελικά είναι σωστά όλα όσα ξέρουμε;

Από μικρά παιδιά, γνωρίζουμε μόνο όσα ακούμε από τους γονείς, όσα μαθαίνουμε σε σχολικές ημερίδες ή ό.τι δούμε στο διαδίκτυο– κυρίως με την ευκολία πρόσβασης σε όλα τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά, πολλά είναι απλώς μύθοι και τίποτα περισσότερο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences.

Σύμφωνα με αυτό, δεν παίζει ρόλο για τη γυναίκα το μέγεθος του πέους, αλλά ο χαρακτήρας του αρσενικού και ο τρόπος που της συμπεριφέρεται και δείχνει τα συναισθήματα του.

Πάμε να δούμε, σε ένα υπέροχο infogrpahic από το ελληνικό Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων τους 12 μύθους του σεξ, που πρέπει – επιτέλους- να ξεχάσουμε!

mythos_1 mythos_2 mythos_3 mythos_4 mythos_5 mythos_6 mythos_7 mythos_8 mythos_9 mythos_10mythos_11 mythos_12

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις