Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πάμε από την αρχή: Με 7 βήματα κερδίστε ξανά τον σύντροφο σας
PLUS

Πάμε από την αρχή: Με 7 βήματα κερδίστε ξανά τον σύντροφο σας

Ακόμη κι αν κυριαρχεί η άποψη για το ραγισμένο γυαλί, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή που να μην διορθώνεται. Οι σχέσεις έχουν τα κάτω και τα πάνω, κι ακόμη κι αν σπάσει το γυαλί, μπορεί να γίνει ξανά σαν καινούριο! Το μόνο που χρειάζεται, είναι η σιγουριά γι’ αυτό που θέλουμε. Είμαστε βέβαιοι πως έχουμε […]

674743

Ακόμη κι αν κυριαρχεί η άποψη για το ραγισμένο γυαλί, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή που να μην διορθώνεται. Οι σχέσεις έχουν τα κάτω και τα πάνω, κι ακόμη κι αν σπάσει το γυαλί, μπορεί να γίνει ξανά σαν καινούριο!

Το μόνο που χρειάζεται, είναι η σιγουριά γι’ αυτό που θέλουμε. Είμαστε βέβαιοι πως έχουμε αισθήματα για τον άνθρωπο που θέλουμε να διεκδικήσουμε;

Αν ναι, οι ειδικοί δίνουν το πράσινο φως για να αρχίσουμε να διεκδικούμε.

Θέλει μόνο 7 βήματα:

Ενεργούμε αργά

Αν βιαστείτε, θα γκρεμίσετε κάθε ελπίδα καθώς οι βεβιασμένες κινήσεις θα δημιουργήσουν μια πιεστική ατμόσφαιρα.

Προσπαθήστε να καταλάβετε αν ο πρώην σύντροφος σας αισθάνεται ακόμη πράγματα για σας.

Μην είστε «εμμονικοί»

Μην τον  βομβαρδίζετε με μηνύματα και τηλέφωνα γιατί έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα θελήσει να εξαφανιστεί.

Δείξτε τα συναισθήματα σας

Μην έχετε εγωισμό σε αυτή την περίπτωση. Δώστε του ασφάλεια συναισθηματική, δείξτε πως ό.τι κι αν συμβεί, εσείς θα τρέξετε κοντά.

7-πολύ-άτακτα-κόλπα-για-να-τον-ξαφνιάσεις-στο-κρεβάτι

Όχι στο μελόδραμα

Να θυμάστε πως όταν δείχνετε μόνοι και εξαρτημένοι, κάθε άλλο παρά γοητεία αποπνέετε. Αποφύγετε φράσεις όπως “δεν μπορώ χωρίς εσένα,» ή μου λείπεις”, γιατί δίνετε την αίσθηση πως δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας. Οι ανεξάρτητοι άνθρωποι είναι πάντα πιο σέξι.

Ζήλια εκτός ορίων

Υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, και έτσι δίνετε μπόνους στο τρίτο πρόσωπο. Να είστε πιο κουλ, ακόμη κι αν πρέπει να εναποθέσετε σε αυτό όλη την ψυχική σας δύναμη. Έχουμε ένα στόχο!

Μην κριτικάρετε

Αφήστε πίσω ό.τι κάνατε ως τώρα και μην κρίνετε κάθε πράξη ή κουβέντα του παρελθόντος. Υποτίθεται πως διεκδικείτε μία νέα αρχή, οπότε μην σκαλίζετε.

Αχαλίνωτο σεξ; Όχι βέβαια!

Έχετε χάσει το παιχνίδι. Το αχαλίνωτο σεξ αναζωπυρώνει τα συναισθήματα, όμως μπορεί να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Την άλλη μέρα πιθανόν να μην έχει αλλάξει τίποτα και να απογοητευτείτε όταν καταλάβετε πως απλώς ο άνθρωπος που διεκδικείτε, «εκμεταλλεύτηκε» τη στιγμή. Δώστε χρόνο να καταλάβει αν πραγματικά σας θέλει. Το σεξ, θα μπορούσε να τον ξεγελάσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις