Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / “Μαύρη λειτουργία”: Η πιο ανατριχιαστική συγκέντρωση ακτιβιστών (photos)
PLUS

“Μαύρη λειτουργία”: Η πιο ανατριχιαστική συγκέντρωση ακτιβιστών (photos)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη «Μαύρη Λειτουργία» που διοργάνωσε ο Σατανιστικός Ναός στο Λος Άντζελες, που έχει τη βάση του στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Πρόκειται για μια οργάνωση Αμερικανών ακτιβιστών με περισσότερα από 20 παραρτήματα στην Αμερική, και σκοπό να προωθήσουν τις αρχές της ισότητας, της ελευθερίας και του διαχωρισμού κράτους- θρησκείας. Ο Σατανιστικός Ναός παλεύει […]

image

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη «Μαύρη Λειτουργία» που διοργάνωσε ο Σατανιστικός Ναός στο Λος Άντζελες, που έχει τη βάση του στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης.

Πρόκειται για μια οργάνωση Αμερικανών ακτιβιστών με περισσότερα από 20 παραρτήματα στην Αμερική, και σκοπό να προωθήσουν τις αρχές της ισότητας, της ελευθερίας και του διαχωρισμού κράτους- θρησκείας. Ο Σατανιστικός Ναός παλεύει εκτός αυτών και για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση αλλά και τις καλύτερες συνθήκες στις φυλακές.

satatic-temple-2

Οι ακτιβιστές, που θεωρούνται πολιτικό κίνημα, δεν πιστεύουν στον Σατανά αλλά τον αντιμετωπίζουν σαν σύμβολο της ελευθερίας όπως οι ίδιοι την υιοθετούν.

satatic-temple-3

Στην εκδήλωση που στόχευε στην συγκέντρωση χρημάτων για τις δράσεις της ακτιβιστικής οργάνωσης, παρευρέθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καλλιτέχνες που ήταν εκεί για να τραγουδήσουν.

satatic-temple-4 satatic-temple-5

Όμως, στους παρευρισκόμενους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε τελετές «καταστροφής» και «επίκλησης» πνευμάτων αλλά και να παρακολουθήσει μια 45λεπτη διάλεξη για δαιμονικές γάτες.

satatic-temple-6

Είναι σίγουρα μία από τις πιο παράξενες εκδηλώσεις, που αν μη τι άλλο προκαλούν ανατριχίλα.

satatic-temple-7 satatic-temple-8
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις