Οι Ιάπωνες “έβγαλαν” την μανία τους με την τεχνολογία στις… τουαλέτες! (photos)

PLUS

Οι Ιάπωνες “έβγαλαν” την μανία τους με την τεχνολογία στις… τουαλέτες! (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Είναι γνωστό πως οι Ιάπωνες έχουν αλλάξει την ανθρωπότητα με τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα. Φημισμένοι και για την μανία τους με την καθαριότητα, αυτή τη φορά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν όλες τους τις δυνάμεις κατασκευάζοντας τις πιο εξελιγμένες τουαλέτες. Οι δυνατότητες τους αμέτρητες. Πλυσίματα με ζεστό και κρύο νερό και σε διάφορες ζώνες, […]

19.01.2017 | 21:06

Είναι γνωστό πως οι Ιάπωνες έχουν αλλάξει την ανθρωπότητα με τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα.

Φημισμένοι και για την μανία τους με την καθαριότητα, αυτή τη φορά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν όλες τους τις δυνάμεις κατασκευάζοντας τις πιο εξελιγμένες τουαλέτες.

Οι δυνατότητες τους αμέτρητες. Πλυσίματα με ζεστό και κρύο νερό και σε διάφορες ζώνες, στέγνωμα με αέρα, σήκωμα καπακιού, αρωματισμός, θέρμανση καθίσματος και πόσα ακόμα!

Επειδή όμως η χρήση της συγκεκριμένης τουαλέτας από κάποιον που δεν καταλαβαίνει τα σύμβολα, θα δημιουργούσε ανεπιθύμητες καταστάσεις, οι κολοσσοί της συγκεκριμένης βιομηχανίας όπως οι Panasonic και Toshiba, συμφώνησαν να χρησιμοποιούν όλοι τα ίδια σύμβολα.

Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε από την Ιαπωνική Βιομηχανική Ένωση Ειδών Υγιεινής και έχει σκοπό τον εντυπωσιασμό των τουριστών που θα γεμίσουν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Τα σύμβολα είναι οχτώ και οι λειτουργίες τους οι εξής, από αριστερά προς τα δεξιά: Σήκωμα καπακιού, σήκωμα καθίσματος, πλήρες πάτημα στο καζανάκι, μισό πάτημα στο καζανάκι, σπρέι για πίσω περιοχή, μπιντέ, στέγνωμα, παύση λειτουργιών.

Exit mobile version