Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτος: Για να τους τη “σπάσει” πλήρωσε με 300.000 δολάρια σε κέρματα (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος: Για να τους τη “σπάσει” πλήρωσε με 300.000 δολάρια σε κέρματα (video)

Τον Nick Stafford, από το Cedal Bluff της Βιρτζίνια, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους οι υπάλληλοι, καθώς επέλεξε να τους «εκδικηθεί» με τον χειρότερο τρόπο! Τους πλήρωσε το τέλος ταξινόμησης δύο αυτοκινήτων, με κέρματα του ενός σεντ. Το χρέος του ήταν 300.000 δολάρια! Ο άντρας έφτασε σε αυτό το σημείο, καθώς δεν […]

dmv-payment-in-pennies-1484694024_0

Τον Nick Stafford, από το Cedal Bluff της Βιρτζίνια, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους οι υπάλληλοι, καθώς επέλεξε να τους «εκδικηθεί» με τον χειρότερο τρόπο! Τους πλήρωσε το τέλος ταξινόμησης δύο αυτοκινήτων, με κέρματα του ενός σεντ.

Το χρέος του ήταν 300.000 δολάρια!

Ο άντρας έφτασε σε αυτό το σημείο, καθώς δεν του έδιναν σαφείς απαντήσεις από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, σχετικά με το πού έπρεπε να δηλώσει τα αυτοκίνητα, ενώ δεν του έδωσαν και τον τηλεφωνικό αριθμό που ζήτησε.

dmv-payment-in-pennies-00-1484694024

Ο Stafford έκανε επίσημη αίτηση σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου, όμως αρνήθηκαν να του δώσουν άλλα εννέα νούμερα που ζήτησε.

Ακολούθησαν τρεις μηνύσεις και αμέσως ξεκίνησε να εφαρμόζει το σχέδιο του, το οποίο βέβαια του κόστισε.

Έδωσε 440 δολάρια, σε 11 άτομα για να τον βοηθήσουν να σπάσει τα μασούρια με τα κέρματα και 165 δολάρια για τις τρεις μηνύσεις που έκανε.

Τα πέντε καροτσάκια που χρειάστηκε για να μεταφέρει τον όγκο των κερμάτων, του κόστισαν 400 δολάρια.

Δείτε το video:

ADVERTISING

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις