Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πάτρα: Βρέθηκαν οι γονείς των 3 εγκαταλελειμμένων παιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βρέθηκαν οι γονείς των 3 εγκαταλελειμμένων παιδιών

Εντοπίστηκαν οι γονείς των τριών παιδιών που είχαν βρεθεί εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα, με τις Αρχές να τα έχουν μεταφέρει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου έχουν και την υποστήριξη παιδοψυχολόγου. Οι γονείς, αλβανικής υπηκοότητας που εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας είχαν χωρίσει πρόσφατα καθώς η μητέρα βρήκε νέο σύντροφο. Ο 26χρονος πατέρας έδωσε τα […]

ImageHandler

Εντοπίστηκαν οι γονείς των τριών παιδιών που είχαν βρεθεί εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα, με τις Αρχές να τα έχουν μεταφέρει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου έχουν και την υποστήριξη παιδοψυχολόγου.

Οι γονείς, αλβανικής υπηκοότητας που εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας είχαν χωρίσει πρόσφατα καθώς η μητέρα βρήκε νέο σύντροφο. Ο 26χρονος πατέρας έδωσε τα παιδιά, δύο νήπια και ένα βρέφος, στην μητέρα του για να τα φροντίζει ενώ κράτησε το τέταρτο παιδί τους, που είναι αγόρι, στα Λεχαινά.

kids-1

Η γιαγιά ζήτησε από την νύφη της να πάρει τα παιδιά και εκείνη ανταποκρίθηκε και επισκέφτηκε την πεθερά της.

Φεύγοντας μαζί με τα τρία μικρά παιδιά, άλλαξε γνώμη και τα εγκατέλειψε στον δρόμο.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον 26χρονο, ενώ η μητέρα που δεν έχει βρεθεί, απάντησε σε τηλεφώνημα των αστυνομικών και είπε να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία καθώς η ίδια δεν επιθυμεί να τα παραλάβει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις