Ηράκλειο: 47χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σε παραλία στις Γούβες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: 47χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σε παραλία στις Γούβες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε παραλία στην περιοχή Γούβες στο Ηράκλειο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε. Το άψυχο σώμα του 47χρονου άνδρα βρέθηκε στην παραλία από τους λιμενικούς. Στην περιοχή κατέφθασε τόσο  η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ, ενώ ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Όπως γνωστοποιήθηκε άλλωστε […]

19.01.2017 | 09:49

Ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε παραλία στην περιοχή Γούβες στο Ηράκλειο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε. Το άψυχο σώμα του 47χρονου άνδρα βρέθηκε στην παραλία από τους λιμενικούς.

Στην περιοχή κατέφθασε τόσο  η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ, ενώ ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Όπως γνωστοποιήθηκε άλλωστε αργότερα τον άτυχο άνδρα τον αναζητούσε ο πατέρας του από το βράδυ της Τετάρτης.

Πιθανότατα ο 47χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα -όπως αναφέρεται το cretapost- ωστόσο δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα όπου να εξηγούνται οι λόγοι που τον οδήγησαν το απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: www.cretapost.gr

Exit mobile version