Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Λευκωσία ο Προκόπης Παυλόπουλος – Θα συναντηθεί με τον Αναστασιάδη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Λευκωσία ο Προκόπης Παυλόπουλος – Θα συναντηθεί με τον Αναστασιάδη

Στην Λευκωσία θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη που θα τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Ο κ. Παυλόπουλος θα φθάσει στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας , αποδεχόμενος πρόσκληση του αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου για να παραστεί σε […]

pavlopoulos

Στην Λευκωσία θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη που θα τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κ. Παυλόπουλος θα φθάσει στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας , αποδεχόμενος πρόσκληση του αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου για να παραστεί σε εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατο του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Στην εν λόγω εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα είναι ομιλητής  ενώ θα εγκαινιάσει μαζί με τον κ.κ. Χρυσόστομο έκθεση βυζαντινών εικόνων με θέμα “Κυπριακώ τω τρόπω”. Σημειώνεται πως σαν σήμερα ο αείμνηστος Μακάριος εόρταζε τα ονομαστήριά του.

Αργότερα, το μεσημέρι ο Κύπριος Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα προς τιμή του Έλληνα Προέδρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις