Κερατσίνι: Εξαγριωμένος άνεργος γρονθοκόπησε προιστάμενο του ΟΑΕΔ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κερατσίνι: Εξαγριωμένος άνεργος γρονθοκόπησε προιστάμενο του ΟΑΕΔ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ένα θλιβερό συμβάν έγινε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όταν ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κερατσινίου, δέχθηκε γροθιές από ένα εξαγριωμένο άνεργο, ο οποίος ήθελε να τον εγγράψει στα μητρώα του ΟΑΕΔ Κερατσινίου. Όταν ο προϊστάμενος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν νομιμοποιείται να τον εγγράψει στην υπηρεσία του, αφού διαμένει εκτός των ορίων αρμοδιότητας του υποκαταστήματος […]

19.01.2017 | 18:11

Ένα θλιβερό συμβάν έγινε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όταν ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κερατσινίου, δέχθηκε γροθιές από ένα εξαγριωμένο άνεργο, ο οποίος ήθελε να τον εγγράψει στα μητρώα του ΟΑΕΔ Κερατσινίου.

Όταν ο προϊστάμενος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν νομιμοποιείται να τον εγγράψει στην υπηρεσία του, αφού διαμένει εκτός των ορίων αρμοδιότητας του υποκαταστήματος και πρέπει να πάει στο ΚΠΑ2 Πειραιά, ο άνεργος βγήκε εκτός εαυτού και τον γρονθοκόπησε.

Ο σύλλογος των εργαζομένων, που καταδικάζει το περιστατικό, κάνοντας λόγο δαιμονοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων που υποδέχονται στα γκισέ τους αγανακτισμένους πολίτες, ζητά επιπλέον προσωπικό security.

Exit mobile version