Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κερατσίνι: Εξαγριωμένος άνεργος γρονθοκόπησε προιστάμενο του ΟΑΕΔ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κερατσίνι: Εξαγριωμένος άνεργος γρονθοκόπησε προιστάμενο του ΟΑΕΔ!

Ένα θλιβερό συμβάν έγινε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όταν ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κερατσινίου, δέχθηκε γροθιές από ένα εξαγριωμένο άνεργο, ο οποίος ήθελε να τον εγγράψει στα μητρώα του ΟΑΕΔ Κερατσινίου. Όταν ο προϊστάμενος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν νομιμοποιείται να τον εγγράψει στην υπηρεσία του, αφού διαμένει εκτός των ορίων αρμοδιότητας του υποκαταστήματος […]

oaed

Ένα θλιβερό συμβάν έγινε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όταν ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κερατσινίου, δέχθηκε γροθιές από ένα εξαγριωμένο άνεργο, ο οποίος ήθελε να τον εγγράψει στα μητρώα του ΟΑΕΔ Κερατσινίου.

Όταν ο προϊστάμενος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν νομιμοποιείται να τον εγγράψει στην υπηρεσία του, αφού διαμένει εκτός των ορίων αρμοδιότητας του υποκαταστήματος και πρέπει να πάει στο ΚΠΑ2 Πειραιά, ο άνεργος βγήκε εκτός εαυτού και τον γρονθοκόπησε.

Ο σύλλογος των εργαζομένων, που καταδικάζει το περιστατικό, κάνοντας λόγο δαιμονοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων που υποδέχονται στα γκισέ τους αγανακτισμένους πολίτες, ζητά επιπλέον προσωπικό security.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις