Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Χαμός” με τις δηλώσεις Γιακουμάτου ότι “η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια” (Video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Χαμός” με τις δηλώσεις Γιακουμάτου ότι “η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια” (Video)

Έναν μικρό «χαμό», έχουν προκαλέσει οι απόψεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου, για την ομοφυλοφιλία και την προώθηση της μέσω της τηλεόρασης . Ο γιατρός και πρώην υφυπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ότι «δεν έχει πρόβλημα» με την ομοφυλοφιλία και ότι «έχει πολλούς φίλους» ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζει όμως ότι υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας, από […]

GRA

Έναν μικρό «χαμό», έχουν προκαλέσει οι απόψεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου, για την ομοφυλοφιλία και την προώθηση της μέσω της τηλεόρασης .

Ο γιατρός και πρώην υφυπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ότι «δεν έχει πρόβλημα» με την ομοφυλοφιλία και ότι «έχει πολλούς φίλους» ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζει όμως ότι υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας, από τα οποία το ένα είναι «κολλητική αρρώστια».

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε» λέει ο κ.Γιακουμάτος στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Υποστηρίζει μάλιστα την πρωτότυπη θεωρία ότι στην συγγενή ομοφυλοφιλία «τα οιστρογόνα είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα».

Ο κ. Γιακουμάτος «δεν έχει πρόβλημα» με αυτές τις περιπτώσεις, ανησυχεί όμως για την προβολή «επιτυχημένων ομοφυλοφιλικών παραδειγμάτων» στην τηλεόραση. Και αυτό φαίνεται ότι δημιουργεί κίνδυνο να κολλήσει η νεολαία «επίκτητη» ομοφυλοφιλία: «Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» είπε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις