Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βούτσης για ΔΟΛ: “Η κρίση στον Τύπο είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης για ΔΟΛ: “Η κρίση στον Τύπο είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία”

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ εξέφρασε την άποψή του λέγοντας πως “Η κυβέρνηση και η Βουλή και όλοι, παρακολουθούν με αγωνία αυτές τις εξελίξεις, διότι είναι θέμα Δημοκρατίας” Ενώ αναφορικά με την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του ΔΟΛ σημείωσε “Καταθέσαν την αγωνία τους, κατέθεσα κι εγώ […]

ΒΟΥΤΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ εξέφρασε την άποψή του λέγοντας πως “Η κυβέρνηση και η Βουλή και όλοι, παρακολουθούν με αγωνία αυτές τις εξελίξεις, διότι είναι θέμα Δημοκρατίας” Ενώ αναφορικά με την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του ΔΟΛ σημείωσε “Καταθέσαν την αγωνία τους, κατέθεσα κι εγώ την αγωνία μου συνολικά για τον Τύπο και για τις μέχρι τώρα εξελίξεις και για τις ευθύνες που υπάρχουν και άρα την εργώδη προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλες τις πλευρές στο πλαίσιο του νόμου και με διαφάνεια. Να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματα”.

Στην ερώτηση που του έγινε σε σχέση με την επίθεση της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση αναφορικά με την τοποθέτηση Μουλόπουλου  στον ΔΟΛ ο κ. Βούτσης επεσήμανε “Είναι μία αξιοσημείωτη εξέλιξη, διεργασία, που ενδεχομένως να βοηθήσει έτσι ώστε να ανοίξει ένας δρόμος και να βρεθούν λύσεις (…) να μείνουν ζωντανοί οι τίτλοι με το περιεχόμενο και τους εργαζομένους τους σε όλο το φάσμα του Τύπου, δεν μιλάω ιδιαίτερα για τον ΔΟΛ. Αυτό το οποίο έγινε εχθές με την ανάθεση μίας ευθύνης σε ένα κεντρικό, επιτελικό για δεκαετίες στέλεχος του ΔΟΛ, του κυρίου Μουλόπουλου, εκεί θα έπρεπε να μείνουν όλοι αυτοί και εμείς που παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στον Τύπο. Αλλιώς επιτρέψτε μου να πω, πως η υποκρισία είναι χωρίς όρια (…) θυμάμαι τον κύριο Καψή που είχε συνδέσει το όνομά του και με τη φάση του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ήταν πολιτικά στελέχη των κομμάτων και που ταυτόχρονα ή λίγο πριν ή μετά είχαν κεντρικές θέσεις σε συγκροτήματα για τα οποία μιλάμε”.

“Η κρίση στον Τύπο είναι ένα μεγάλο καμπανάκι κι ένα μεγάλο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία στη χώρα” τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής καταλήγοντας για το θέμα.  Ενώ αναφερόμενος στο πρόσφατο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων το χαρακτήρισε ως αποκαλυπτικό αν και αναρωτήθηκε για το αν τελικά αποκαλύφθηκε το σύνολο της πραγματικότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις