Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Βιασμός 12χρονης από διευθυντή και τρεις καθηγητές σχολείου
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βιασμός 12χρονης από διευθυντή και τρεις καθηγητές σχολείου

Φρίκη προκαλεί η είδηση για τον βιασμό μιας 12χρονης από τον διευθυντή και τρεις καθηγητές σχολείου στην περιοχή Bihar στην ανατολική Ινδία. Η υπόθεση σοκάρει ακόμη περισσότερο, καθώς το κοριτσάκι αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην ταράτσα του σχολείου Kako, από την μητέρα της που εργάζεται στο σχολείο ως καθηγήτρια […]

rape

Φρίκη προκαλεί η είδηση για τον βιασμό μιας 12χρονης από τον διευθυντή και τρεις καθηγητές σχολείου στην περιοχή Bihar στην ανατολική Ινδία.

Η υπόθεση σοκάρει ακόμη περισσότερο, καθώς το κοριτσάκι αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην ταράτσα του σχολείου Kako, από την μητέρα της που εργάζεται στο σχολείο ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

«Είναι το μοναχοπαίδι μου», ξεσπά η μητέρα, που την ώρα του βιασμού δίδασκε. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα έτυχε να πάρει στο σχολείο την κόρη της, καθώς δεν υπήρχε κάποιος να τη φροντίσει.

Οι τέσσερις δράστες εξαφανίστηκαν μετά την αποτρόπαια πράξη τους, ενώ η 12χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά αιμορραγία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τους βιαστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις