Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη στα Άγραφα Ευρυτανίας (photos- video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη στα Άγραφα Ευρυτανίας (photos- video)

Νεκρή εντοπίστηκε η 79χρονη που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Δευτέρας από τον οικισμό Κοψαίικα στον Τριπόταμο Αγράφων Ευρυτανίας. Ζούσε με τον υπερήλικα σύζυγο της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άνοια. Μετά από μεγάλη επιχείρηση ης Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, εθελοντών και συγχωριανών της, η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε σε μακρινή απόσταση από το […]

e2

Νεκρή εντοπίστηκε η 79χρονη που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Δευτέρας από τον οικισμό Κοψαίικα στον Τριπόταμο Αγράφων Ευρυτανίας. Ζούσε με τον υπερήλικα σύζυγο της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άνοια.

e5

Μετά από μεγάλη επιχείρηση ης Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, εθελοντών και συγχωριανών της, η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε σε μακρινή απόσταση από το σπίτι της. Η 78χρονη είχε βγάλει τα λίγα πρόβατα της, αλλά χάθηκε στον δρόμο της επιστροφής.

e3

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας το έργο των σωστικών συνεργείων ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν λιώσει το χιόνι, εξαφανίζοντας τα ίχνη της γυναίκας.

Νεκρή η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί στον… από LAMIASTARGR

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις