Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δεν το χωρά ο νους: Τρία παιδάκια στην Πάτρα είναι στα αζήτητα δυο μέρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν το χωρά ο νους: Τρία παιδάκια στην Πάτρα είναι στα αζήτητα δυο μέρες

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση με τα τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν στον δρόμο, ενώ 48 ώρες μετά δεν τα έχει αναζητήσει κανείς. Τα άτυχα παιδάκια έπεσαν στην αντίληψη των κατοίκων τη Δευτέρα να κάθονται αγκαλιασμένα απέναντι από το 409, μόνα τους, για πολλές ώρες. Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν πως […]

xutfghtjsw587f1d0cd10b1

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση με τα τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν στον δρόμο, ενώ 48 ώρες μετά δεν τα έχει αναζητήσει κανείς.

Τα άτυχα παιδάκια έπεσαν στην αντίληψη των κατοίκων τη Δευτέρα να κάθονται αγκαλιασμένα απέναντι από το 409, μόνα τους, για πολλές ώρες. Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν πως δεν εμφανιζόταν κάποιος ενήλικας, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αμέσως οι αστυνομικοί μετέφεραν τα τρία κοριτσάκια, δυο νήπια και ένα βρέφος πέντε μηνών, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ενώ στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών έσπευσαν στο σημείο.

Γιατροί και νοσηλευτές που προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί με την τετράχρονη και μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την καταγωγή τους. Εκτιμάται ωστόσο πως προέρχονται από οικογένεια Ρομά ή αλλοδαπών.

Ο Διευθυντής της παιδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιώργος Κροκιδάς είπε ότι η κατάστασή τους είναι καλή και δεν έχουν σημάδια κακοποίησης.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις