Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina- Κρυβόταν στην Κωνσταντινούπολη (photos- video)
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina- Κρυβόταν στην Κωνσταντινούπολη (photos- video)

Στα χέρια των Αρχών έπεσε ο μακελάρης του Reina αργά το βράδυ της Δευτέρας, που άνοιξε πυρ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους. Σε απόσταση μόλις 40 χιλιομέτρων από το κλαμπ που αιματοκύλησε, ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του, ενώ την ώρα της σύλληψης μαζί του ήταν ο τετράχρονος […]

ImageHandler

Στα χέρια των Αρχών έπεσε ο μακελάρης του Reina αργά το βράδυ της Δευτέρας, που άνοιξε πυρ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους.

Σε απόσταση μόλις 40 χιλιομέτρων από το κλαμπ που αιματοκύλησε, ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του, ενώ την ώρα της σύλληψης μαζί του ήταν ο τετράχρονος γιος του.

Οι αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν και σύμφωνα με πληροφορίες τον είχαν βρει εδώ και λίγες ημέρες.

foto-sinergates-reina-1

Προτίμησαν όμως να παρακολουθήσουν στενά αυτόν και τις κινήσεις του, προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και για τις διασυνδέσεις του.

Μαζί με τον Μασαρίπορ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις γυναίκες και έναν άντρα, από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο ενώ ο άνδρας ήταν από το Κιργιστάν.

masharipov1

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ο μακελάρης προέβαλε αντίσταση κατά των αντρών της αστυνομίας, καθώς φαίνεται χτυπημένο το πρόσωπο του. Σε κάποια άλλη φωτογραφία, του πατούν το κεφάλι στο πάτωμα.

Λίγες ημέρες πριν, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, όμως ο Μασαρίποφ που είχε μαζί και τον 4χρονο γιο του, κατάφερε να διαφύγει, γεγονός που ομολόγησε και ο ίδιος ο μακελάρης.

Στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχαν πάνω από 1.000 αστυνομικοί, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και το ποσό των 150.000 δολαρίων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις