Νεαρός χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Νεαρός χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Μετά από το αλεύρωμα ήρθε και το χαστούκισμα … για τον Μανουέλ Βαλς. Ένας 20χρονος νεαρός κινήθηκε απειλητικά και χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, σε προεκλογική περιοδεία στη Βρετάνη, σήμερα. Ο 54χρονος Βαλς, που περνούσε δίπλα από μια ομάδα ανθρώπων στην πόλη Λαμπάλ, έπειτα από μια επίσκεψη στο δημαρχείο, εμφανίζεται αρχικά να ανταλλάσσει χειραψία με […]

17.01.2017 | 22:50

Μετά από το αλεύρωμα ήρθε και το χαστούκισμα … για τον Μανουέλ Βαλς.

Ένας 20χρονος νεαρός κινήθηκε απειλητικά και χαστούκισε τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, σε προεκλογική περιοδεία στη Βρετάνη, σήμερα.

Ο 54χρονος Βαλς, που περνούσε δίπλα από μια ομάδα ανθρώπων στην πόλη Λαμπάλ, έπειτα από μια επίσκεψη στο δημαρχείο, εμφανίζεται αρχικά να ανταλλάσσει χειραψία με τον νεαρό, ο οποίος του λέει κάτι και κατόπιν φαίνεται να χαστουκίζει τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο νεαρός ηλικίας περίπου 20 ετών βρίσκεται υπό κράτηση.

Καθώς ο Βαλς κάνει πίσω για να αποφύγει το χτύπημα, ένας σωματοφύλακας αρπάζει το νεαρό, κάνοντας του κεφαλοκλείδωμα, τον σπρώχνει σε έναν φράκτη και τον ρίχνει στο έδαφος, σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από τη Telegramme.

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε δημοσιογράφους λίγο μετά το περιστατικό: «Ποτέ μου δεν φοβόμουν να έλθω σε επαφή με τους Γάλλους πολίτες. Η Δημοκρατία δεν ισοδυναμεί ποτέ με τη βία».

Δείτε το βίντεο

Exit mobile version