Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κυβερνήτης Κωνσταντινούπολης: “Ο φονιάς του Reina ομολόγησε”
ΚΟΣΜΟΣ

Κυβερνήτης Κωνσταντινούπολης: “Ο φονιάς του Reina ομολόγησε”

Ομολόγησε ο μακελάρης που αιματοκύλησε το κλαμπ Reina την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έπεσε στα χέρια των Αρχών χθες το βράδυ. Όπως αποκάλυψε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθος που διασκέδαζε, «για χάρη» του Ισλαμικού Κράτους. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την ταυτοποίηση των […]

reinadrasti_109798337

Ομολόγησε ο μακελάρης που αιματοκύλησε το κλαμπ Reina την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έπεσε στα χέρια των Αρχών χθες το βράδυ.

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθος που διασκέδαζε, «για χάρη» του Ισλαμικού Κράτους. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του με αυτά που βρέθηκαν στο κλαμπ.

Σύμφωνα με τον Βασίπ Σαχίν, ο τρομοκράτης είναι πολύ μορφωμένος, μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες, και έχει εκπαιδευτεί πολύ σκληρά στο Αφγανιστάν.

Μαζί με τα τέσσερα άτομα που συνέλαβαν όταν βρήκαν τον Μασαρίποφ, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη 50 ατόμων στα οποία κατέληξαν ύστερα από 152 επιχειρήσεις.

«Είναι ξεκάθαρο ότι την επίθεση έκανε το Ισλαμικό Κράτος» συμπλήρωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος τόνισε πως οι πληροφορίες της συζύγου του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τον εντοπισμό του μακελάρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις