Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στον ηγούμενο θα μείνει στην ιστορία (video)

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στον ηγούμενο θα μείνει στην ιστορία (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, χθες το απόγευμα. Με τους πυροβολισμούς να μην σταματούν και πλήθος κόσμου, αποχαιρέτησαν τον πρώην ηγούμενο της Μονής Βοντησίου Χριστόφορο Αλεβιζάκη, πρόσωπο πολύ σημαντικό για τους πολίτες. Ο Χριστόφορος Αλεβιζάκης, έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο, το […]

17.01.2017 | 13:06

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, χθες το απόγευμα.

Με τους πυροβολισμούς να μην σταματούν και πλήθος κόσμου, αποχαιρέτησαν τον πρώην ηγούμενο της Μονής Βοντησίου Χριστόφορο Αλεβιζάκη, πρόσωπο πολύ σημαντικό για τους πολίτες.

Ο Χριστόφορος Αλεβιζάκης, έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία 71 ετών.

Το τελευταίο αντίο του το είπαν συγγενείς, φίλοι και όλοι οι Κρητικοί που τον αγάπησαν, στο μοναστήρι που ο ηγούμενος φρόντιζε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Χρήστες του διαδικτύου γράφουν πως ο αποχαιρετισμός έγινε “αντάρτικα και περήφανα, όπως του άξιζε“, ενώ συνοδεύεται από μια μαντινάδα:

”Ανοίξετε τις διάπλατα τις πόρτες να περάσει, ένας λεβέντης Γούμενος στο Άδη για να φτάσει”.

Δείτε τις αξέχαστες σκηνές:

Exit mobile version