Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλληνας 29 ετών στη λίστα του Forbes (photo)
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας 29 ετών στη λίστα του Forbes (photo)

Μια πολύ τιμητική θέση στη λίστα του Forbes για τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χάραξη πολιτικών στην Ευρώπη, πήρε ένας 29χρονος Έλληνας. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είναι ο ιδρυτής της Διατλαντικής Συμμαχίας Νέων. Παλαιότερα μάλιστα, είχε ιδρύσει μαζί με άλλους την BrainGain, […]

forbes-lista

Μια πολύ τιμητική θέση στη λίστα του Forbes για τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χάραξη πολιτικών στην Ευρώπη, πήρε ένας 29χρονος Έλληνας.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είναι ο ιδρυτής της Διατλαντικής Συμμαχίας Νέων.

KYRANAKIS_1

Παλαιότερα μάλιστα, είχε ιδρύσει μαζί με άλλους την BrainGain, που σκόπευε στο να κρατήσει τα ταλαντούχα νέα παιδιά στη χώρα, σε μια εποχή που η μετανάστευση φουντώνει με ταχείς ρυθμούς.

Τον Μάιο 2013 εκλέχθηκε πρόεδρος της μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης νέων στην Ευρώπη, της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος- Youth of the European People’s Party– με περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη και 60 οργανώσεις σε 40 χώρες.

Το 2014 ήταν μέλος της προεκλογικής καμπάνιας του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία συλλέγοντας 35.000 ψήφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις