Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άξια! Κορυφαία σκοπεύτρια της χρονιάς στον κόσμο η Άννα Κορακάκη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άξια! Κορυφαία σκοπεύτρια της χρονιάς στον κόσμο η Άννα Κορακάκη!

Άλλη μία σπουδαία διάκριση για την Άννα Κορακάκη, καθώς αναδείχτηκε κορυφαία σκοπεύτρια της χρονιάς 2016 από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής. Η Ελληνίδα αθλήτρια λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβεία για πρώτη φορά στην καριέρα της και τιμάται με τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της σκοποβολής στον κόσμο, χάρη στα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του […]

anna-korakaki-korakaki-696x476

Άλλη μία σπουδαία διάκριση για την Άννα Κορακάκη, καθώς αναδείχτηκε κορυφαία σκοπεύτρια της χρονιάς 2016 από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής.

Η Ελληνίδα αθλήτρια λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβεία για πρώτη φορά στην καριέρα της και τιμάται με τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της σκοποβολής στον κόσμο, χάρη στα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Η Κορακάκη έχει σαρώσει κάθε τιμητική διάκριση, αφού πρόσφατα αναδείχτηκε και κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της χρόνιας από τους αθλητικούς συντάκτες. Θυμίζουμε ότι η Κορακάκη είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής Ελληνίδα αθλήτρια, που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση» σημείωσε η Κορακάκη στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας «Είναι μεγάλη τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλου από τους προπονητές, τους αθλητές και τους δημοσιογράφους. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Το να κερδίζει είναι κάτι παραπάνω από το μετάλλιο. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και πολλές δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, όπως κάθε αθλητής στον κόσμο. Πάνω από όλα είναι μια αναγνώριση των κόπων μου».

Κλείνοντας η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε: «Το 2016 ήταν μακράν η πιο επιτυχημένη χρονιά για μένα, αφού όλα ήρθαν στο σωστό χρόνο λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έμαθα και δούλεψα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο μου βραβείο σαν σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω ότι το τελευταίο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις