Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οργή Γεωργιάδη: “Να εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποστρατεύτηκαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Γεωργιάδη: “Να εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποστρατεύτηκαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων”

Εξηγήσεις για την ξαφνική αποστρατεία των αρχηγών του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας ζητά από την κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης. Υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος που συνέβη αυτό έχει «προφανή επίπτωση στην πειθαρχία και στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή […]

general_kriseis1-630x357

Εξηγήσεις για την ξαφνική αποστρατεία των αρχηγών του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας ζητά από την κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος που συνέβη αυτό έχει «προφανή επίπτωση στην πειθαρχία και στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη

«Προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ξαφνικά η Κυβέρνηση αποφάσισε να αποστρατεύσει και τους τρεις Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να προχωρήσει σε μαζικές αποστρατείες αξιωματικών μειζόνων σχηματισμών και μελών του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου (Α.Σ.Σ.), με προφανή επίπτωση στην πειθαρχία και στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις, γιατί οι αλλαγές αυτού του εύρους έπρεπε να γίνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους Αρχηγούς για την ευδόκιμη θητεία τους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις