Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο του επί τέσσερα χρόνια
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο του επί τέσσερα χρόνια

Φρίκη προκαλεί η είδηση που ήρθε από τις ΗΠΑ στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 23χρονο από τη Φλόριντα που κακοποιούσε σεξουαλικά για 4 χρόνια τον σκύλο του! Ο Bradley Hubbert, είχε μάλιστα ονομάσει το πιτ μπουλ «Κοριτσάκι». Η ανατριχιαστική υπόθεση έφτασε στις Αρχές μετά από καταγγελία που έκανε η συγκάτοικος του 23χρονου, η […]

ImageHandler

Φρίκη προκαλεί η είδηση που ήρθε από τις ΗΠΑ στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 23χρονο από τη Φλόριντα που κακοποιούσε σεξουαλικά για 4 χρόνια τον σκύλο του!

Ο Bradley Hubbert, είχε μάλιστα ονομάσει το πιτ μπουλ «Κοριτσάκι».

Η ανατριχιαστική υπόθεση έφτασε στις Αρχές μετά από καταγγελία που έκανε η συγκάτοικος του 23χρονου, η οποία όπως δήλωσε φοβόταν για την «ασφάλεια του ζώου».

Αρχικά η κοπέλα δεν ήταν σίγουρη για τις φοβίες της, όμως στις 28 Δεκεμβρίου, άκουσε από το δωμάτιο του Bradley αναστεναγμούς και μουγκρητά, γεγονός που την έκανε να πάει αμέσως στην αστυνομία.

rod

Όπως αποκάλυψε η συγκάτοικος του 23χρονου στις Αρχές, αυτό γινόταν από την στιγμή που αγόρασε το σκυλί ο 23χρονος, δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια. Φρίκη προκαλεί και το περιστατικό που περίγραψε, σύμφωνα με το οποίο μια μέρα, η κοπέλα είδε το σκυλί να είναι σε επαφή με τα γεννητικά όργανα του άντρα.

Όταν ο Bradley κατάλαβε πως τον είδε, άρχισε να τη βρίζει και να της λέει να φύγει από το δωμάτιο.

Το άτυχο σκυλί που όπως είπε ο κτηνίατρος ήταν ιδιαίτερα επιθετικό, είχε πολλά τραύματα που επιβεβαίωναν τη σεξουαλική κακοποίηση.

Ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές και προφυλακίστηκε, όμως αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε την εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις