Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ‘Εβρος: Βρέθηκε νεκρός πρόσφυγας θαμμένος στο χιόνι
ΕΛΛΑΔΑ

‘Εβρος: Βρέθηκε νεκρός πρόσφυγας θαμμένος στο χιόνι

Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο χρήμα οι διακινητές ανθρώπινων ζωών, που μεταφέρουν παράνομα μετανάστες, όταν οι καιρικές συνθήκες στον Έβρο είναι δυσβάσταχτες. Ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, βρέθηκε νεκρός χθες από τους συναριοφύλακες, με τη βοήθεια θερμικής κάμερας κοντά στον ποταμό Έβρο. Ο άτυχος παράτυπος μετανάστης πέθανε από υποθερμία, ενώ την ίδια στιγμή οι άνδρες […]

kairos_hristoygenna_3-770x470

Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο χρήμα οι διακινητές ανθρώπινων ζωών, που μεταφέρουν παράνομα μετανάστες, όταν οι καιρικές συνθήκες στον Έβρο είναι δυσβάσταχτες.

Ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, βρέθηκε νεκρός χθες από τους συναριοφύλακες, με τη βοήθεια θερμικής κάμερας κοντά στον ποταμό Έβρο.

Ο άτυχος παράτυπος μετανάστης πέθανε από υποθερμία, ενώ την ίδια στιγμή οι άνδρες φύλαξης των συνόρων εντόπισαν έναν ακόμη ο οποίος βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω του παγετού.

Κατά τη διάρκεια ανάσυρσης του νεκρού, οι Αρχές εντόπισαν δύο διακινητές και επτά παράνομα εισελθόντες στη χώρα.

Ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς τα παγωμένα ρούχα είχαν κολλήσει στο κορμί του και κινδύνευε να πεθάνει.

Ήδη έχουν καταγραφεί από τις αρχές Γενάρη δύο θάνατοι παράτυπων μεταναστών εξαιτίας του ψύχους, αριθμός που πιθανόν να αυξηθεί.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις