Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κορκίδης: Αναιμική η κίνηση στην αγορά την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορκίδης: Αναιμική η κίνηση στην αγορά την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σημείωσε πως η κίνηση στην αγορά εμφανίζεται μειωμένη παρά την έναρξη των εκπτώσεων, και την χρονική σύνδεσή τους με την εορταστική περίοδο. Παράλληλα δεν βοήθησε ούτε ότι τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά την προηγούμενη Κυριακή, καταδεικνύοντας το γεγονός πως δεν λείπουν οι ημέρες αλλά […]

ekptoseis-1000

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σημείωσε πως η κίνηση στην αγορά εμφανίζεται μειωμένη παρά την έναρξη των εκπτώσεων, και την χρονική σύνδεσή τους με την εορταστική περίοδο.

Παράλληλα δεν βοήθησε ούτε ότι τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά την προηγούμενη Κυριακή, καταδεικνύοντας το γεγονός πως δεν λείπουν οι ημέρες αλλά τα χρήματα από τους καταναλωτές.

Οι έμποροι έχουν τώρα εναποθέσει τις ελπίδες  τους στα τέλη Ιανουαρίου οπότε και θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ από την έναρξη της εορταστικής περιόδου μέχρι και σήμερα η αγοραστική κίνηση είναι μειωμένη κατά 17,6% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις