Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυστρία: Απαγόρευση του Ισλάμ ζητεί ο ηγέτης της ακροδεξιάς
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστρία: Απαγόρευση του Ισλάμ ζητεί ο ηγέτης της ακροδεξιάς

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού Κόμματος των Ελεύθερων της Αυστρίας (FPÖ), Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε, ζήτησε να καταρτιστεί ένας νόμος που θα απαγορεύει το «φασιστικό ισλάμ» και τα μουσουλμανικά σύμβολα, ο οποίος θα είναι παρόμοιος με τον νόμο που απαγορεύει τα ναζιστικά σύμβολα. Η Αυστρία χρειάζεται «έναν νόμο που θα απαγορεύει το φασιστικό ισλάμ», υποστήριξε ο Στράχε […]

KOMMA

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού Κόμματος των Ελεύθερων της Αυστρίας (FPÖ), Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε, ζήτησε να καταρτιστεί ένας νόμος που θα απαγορεύει το «φασιστικό ισλάμ» και τα μουσουλμανικά σύμβολα, ο οποίος θα είναι παρόμοιος με τον νόμο που απαγορεύει τα ναζιστικά σύμβολα.

Η Αυστρία χρειάζεται «έναν νόμο που θα απαγορεύει το φασιστικό ισλάμ», υποστήριξε ο Στράχε ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του κόμματός του σε μια εκδήλωση του FPÖ στο Σάλτσμπουργκ για τη νέα χρονιά.

«Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την πολιτική του εξισλαμισμού (…) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε εμείς, οι Αυστριακοί, εμείς οι Ευρωπαίοι, που θα έχουμε βίαιο τέλος», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις