Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στις ΗΠΑ ο Καμμένος για συναντήσεις με το επιτελείο του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις ΗΠΑ ο Καμμένος για συναντήσεις με το επιτελείο του Τραμπ

Η τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα», του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά, ανέφερε πως την ερχόμενη Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος θα μεταβεί στις ΗΠΑ για μια σειρά συναντήσεων. Ο υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί με το επιτελείο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με στελέχη των ομολόγων του, στον τομέα […]

panos-kammenos

Η τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα», του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά, ανέφερε πως την ερχόμενη Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος θα μεταβεί στις ΗΠΑ για μια σειρά συναντήσεων.

Ο υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα θα συναντηθεί με το επιτελείο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με στελέχη των ομολόγων του, στον τομέα της Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει νωρίτερα, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες στην ωμοπλάτη και που τον οδήγησε στο χειρουργείο, τον ανάγκασε να… περιμένει μέχρι την Τετάρτη.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το πρωί της 9ης Νοεμβρίου, όταν πια είχε επισημοποιηθεί η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας από τους πρώτους που τον συνεχάρη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις