Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ; Δείτε πώς θα γίνεται όσο μεγαλώνετε (photos)
ΥΓΕΙΑ

Σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ; Δείτε πώς θα γίνεται όσο μεγαλώνετε (photos)

Τα τατουάζ, είναι για τους περισσότερους ένα είδος τέχνης και είναι ελάχιστοι πλέον αυτοί, κυρίως στη νεότερη γενιά, που δεν έχουν τουλάχιστον ένα τατουάζ ή δεν σκέφτονται να κάνουν. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που βασανίζουν τον ενδιαφερόμενο, πριν ζωγραφίσουν στο κορμί του κάτι που θα μείνει για πάντα. […]

13017tattoo_585_355

Τα τατουάζ, είναι για τους περισσότερους ένα είδος τέχνης και είναι ελάχιστοι πλέον αυτοί, κυρίως στη νεότερη γενιά, που δεν έχουν τουλάχιστον ένα τατουάζ ή δεν σκέφτονται να κάνουν.

tat6

Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που βασανίζουν τον ενδιαφερόμενο, πριν ζωγραφίσουν στο κορμί του κάτι που θα μείνει για πάντα.

aretes

Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που έχουν μετανιώσει για το σχέδιο που επέλεξαν, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην ακριβή λύση της πλαστικής επέμβασης ώστε να αφαιρέσουν το τατουάζ.

tat7

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από την Harris Poll, 1 στους 5 ενήλικες στην Αμερική έχει τουλάχιστον ένα τατουάζ, ποσοστό που διπλασιάζεται για τους έφηβους 18-19 ετών.

tat4

Βέβαια όσο τα χρόνια περνούν, το τατουάζ δεν είναι το ίδιο ωραίο– θα έλεγε κανείς πως είναι και αντιαισθητικό, αφού η αλλοίωση του δέρματος αλλάζει την ελαστικότητα του σχεδίου.

tat5

Το τατουάζ ξεθωριάζει, τα χρώματα και οι λεπτομέρειες χάνονται, κάνοντας το αποτέλεσμα γερασμένο και άσχημο.

tat3

Αυτό είναι ακόμη χειρότερο στα μεγάλα σχέδια, καθώς τα σωματίδια του μελανιού εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα με το πέρασμα των ετών.

tat2

Όπως αναφέρει και το Κολέγιο Evergreen State, το μεγάλο τατουάζ θα φανεί θολό και κακοσχεδιασμένο, ενώ η θεραπεία με λέιζερ για την αφαίρεση του θα είναι πολύ δύσκολη.

tat1

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις