Σκύλος κράτησε ζωντανό το τραυματισμένο αφεντικό του για 20 ώρες

ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος κράτησε ζωντανό το τραυματισμένο αφεντικό του για 20 ώρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τη ζωή του χρωστάει ένας άντρας στις ΗΠΑ στο σκυλί του, καθώς τον κρατούσε ζωντανό πάνω από 20 ώρες μέσα στο χιόνι, ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το θηλυκό Γκόλντεν Ριτρίβερ πήγε πίσω από τον ιδιοκτήτη της όταν εκείνος βγήκε να πάρει ξύλα για το τζάκι στο σπίτι τους στο Μίτσιγκαν […]

14.01.2017 | 15:43

Τη ζωή του χρωστάει ένας άντρας στις ΗΠΑ στο σκυλί του, καθώς τον κρατούσε ζωντανό πάνω από 20 ώρες μέσα στο χιόνι, ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το θηλυκό Γκόλντεν Ριτρίβερ πήγε πίσω από τον ιδιοκτήτη της όταν εκείνος βγήκε να πάρει ξύλα για το τζάκι στο σπίτι τους στο Μίτσιγκαν την παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ.

Ο Μπομπ γλίστρησε και έπεσε, ενώ η Κέλσι δεν μπορούσε να τον τραβήξει. Παρόλα αυτά, έγλειφε το πρόσωπο του προκειμένου να τον κρατήσει ζεστό και ξάπλωνε πάνω του όταν η θερμοκρασία έπεφτε στους -6 βαθμούς Κελσίου.

«Γάβγιζε συνέχεια αλλά ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό μου» είπε ο Μπομπ, «με κράτησε ξύπνιο και ζεστό. Ήξερα πως έπρεπε να αντέξω και πως ήταν στο χέρι μου να μείνω ζωντανός», είπε ο Μμπομ.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από έναν γείτονα το απόγευμα της επόμενης μέρας και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε μετατόπιση δύο σπονδύλων, οι οποίοι πίεζαν τον νωτιαίο μυελό προκαλώντας παράλυση στα πόδια.

Αν δεν ήταν η Κέλσι να τον ζεσταίνει, μπορεί να είχαν πεθάνει και οι δύο από την παγωνιά, εξηγεί ο νευροχειρούργος Χάιμ Κολέν που ανέλαβε τον Μπομπ.

Exit mobile version