Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η πιο εντυπωσιακή αντίδραση οδηγού νταλίκας στον πάγο (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Η πιο εντυπωσιακή αντίδραση οδηγού νταλίκας στον πάγο (video)

    Viral έγινε ο απίστευτος αυτός οδηγός που κατάφερε να ακινητοποιήσει το τεράστιο όχημα που οδηγούσε, κάτω από πολύ επικίνδυνες συνθήκες. Με απόλυτη ψυχραιμία, ο οδηγός της νταλίκας στον αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, προσπάθησε να σταματήσει στην άκρη χωρίς να προκαλέσει κανένα ατύχημα. Τα φρένα της νταλίκας είχαν κλειδώσει, εξαιτίας του παγετού και το όχημα […]

 

 

truck

Viral έγινε ο απίστευτος αυτός οδηγός που κατάφερε να ακινητοποιήσει το τεράστιο όχημα που οδηγούσε, κάτω από πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Με απόλυτη ψυχραιμία, ο οδηγός της νταλίκας στον αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, προσπάθησε να σταματήσει στην άκρη χωρίς να προκαλέσει κανένα ατύχημα.

Τα φρένα της νταλίκας είχαν κλειδώσει, εξαιτίας του παγετού και το όχημα άρχισε να διπλώνει και να γλιστρά ανεξέλεγκτα πάνω στον πάγο.

«Ο οδηγός συνειδητοποίησε πως μπορούσε να τα καταφέρει παρά την κατάρρευση του πίσω συστήματος πέδησης», αναφέρει η Τροχαία Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια.

Τα περιπολικά βρίσκονταν πίσω από τη νταλίκα και παρακολουθούσαν, όσο ο οδηγός εντυπωσίαζε με τις οδηγητικές του ικανότητες.

Το βίντεο που κατέγραψαν και ανήρτησαν στο Facebook οι άνδρες της περιπολίας, έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις