Ο Πανούσης “τα έχωνε” στην κυβέρνηση από την πίστα και η Αυλωνίτου απολάμβανε Πλούταρχο! (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πανούσης “τα έχωνε” στην κυβέρνηση από την πίστα και η Αυλωνίτου απολάμβανε Πλούταρχο! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ευκαιρία να «τα χώσει» στην κυβέρνηση βρήκε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, από την πίστα, στην ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Το κέντρο ήταν γεμάτο, καθώς για ακόμα μία φορά, ο δραστήριος πρόεδρος της ΕΑΥΝΑ, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες ανθρώπους. Έντονα σχολιάστηκε η απουσία […]

14.01.2017 | 12:07

Ευκαιρία να «τα χώσει» στην κυβέρνηση βρήκε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, από την πίστα, στην ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Το κέντρο ήταν γεμάτο, καθώς για ακόμα μία φορά, ο δραστήριος πρόεδρος της ΕΑΥΝΑ, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες ανθρώπους.

Έντονα σχολιάστηκε η απουσία της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ που ενημέρωσε τελευταία στιγμή πως δεν θα παρευρεθεί, γεγονός που συνδυάστηκε με την παρουσία του πρώην υπουργού κ. Πανούση.

Την ηγεσία εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Δημήτρης Αναγνωστάκης ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης -οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη μουσική και στην πάταξη της αρχαιοκαπηλίας- η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Πάνος Σόμπολος και κάποιοι ακόμη.

Ο κ. Πανούσης «πέταξε τα καρφιά» του στην κυβέρνηση όταν ανέβηκε στην πίστα για την κοπή της πίτας: «Το ζήτημα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και άλλοι είναι στην εξουσία και το ζήτημα είναι ότι έχουμε δίκιο και έχουν άδικο. Όμως, επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, εγώ ένα κομμάτι θα το έκοβα και το κόβω γι’ αυτούς στα ψηλά, που έχουν μάθει να καπηλεύονται την ενότητα και την αγάπη και έχουν αυτιά να ακούνε αυτά που λέμε».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ήταν στο πρώτο τραπέζι μαζί με την παρέα της  και διασκέδαζε. Παρά τα όσα έλεγε ο Γιάννης Πανούσης, η ίδια απολάμβανε τη βότκα της, αλλά και τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα.

Η παρέα έβγαζε selfies συνεχώς, κάπνιζε τα πούρα της και χόρευε τσιφτετέλι.

Exit mobile version